Zásady ochrany vašich údajů

Na stránce DrVitamin.cz (dále jen "stránka") můžete poskytnout své osobní údaje - ať už přímo (jejich zadáním ve formuláři, při registraci, objednávce či žádosti zaslání informačního materiálu či novinek) či nepřímo (pomocí tzv. cookies). Tato informační stránka vám poskytuje informace o tom, o jaké údaje se jedná, jak s nimi nakládáme a také jak můžete svůj souhlas s jejich poskytnutím kdykoli zrušit.  

Vaše osobní údaje používáme pouze pro to, aby byl váš pobyt na stránce co nejpohodlnější (abyste např. nemuseli opakovaně zadávat své přihlašovací údaje) či pro celkové zlepšení našich služeb.

Prohlížením si a používaním stránky souhlasíte se shromažďováním a použitím získaních informací v souladu s těmito zásadami.  

Vámi zadané osobní údaje 

Na stránce se nachází několik různých formulářů, do kterých můžete zadat své osobní údaje - včetně jména, adresy, emailu atd. (dále jen "osobní údaje"). Vložením těchto údajů a klepnutím na tlačítko "Uložit" či "Odeslat" dáváte souhlas k tomu, že tyto údaje můžeme shromažďovat pro vaši pozdější identifikaci či kontakt. Umožní nám také poskytnout vám větší komfort na stránce - např. tím, že vám poskytneme přehled o vašich objednávkách a stavu jejich vyřízení.

Poskytnutím těchto osobních údajů vyslovujete souhlas s tím, že společnost Dr. VITAMIN s.r.o., Švihovská 550/25, Praha 4-Písnice, jako správce, případně její nástupce nebo přímý obchodní partner, bude pro účely marketingu zpracovávat vaše osobní údaje v rozsahu výše uvedeném. Osobní údaje budou zpracovávány v souladu s ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Rovněž souhlasíte s komunikací a zasíláním obchodních sdělení.

Máte právo přístupu k osobním údajům o Vás zpracovávaných a právo na opravu těchto osobních údajů. Vaše údaje nebudou poskytnuty třetím stranám. Svůj souhlas se zpracováním uvedených osobních údajů poskytujete na dobu neurčitou, případně až do jeho případného odvolání. Odvolání musí mít písemnou formu - můžete jej zaslat poštou na adresu firmy (Dr. VITAMIN s.r.o., Švihovská 550/25, 142 00 Praha 4-Písnice), případně emailem na adresu distribuce@drvitamin.cz.

Údaje o vašem prohlížeči

Jako mnoho jiných stránek či poskytovatelů stránek, shromažďujeme informace, které nám váš prohlížeč odešle, kdykoli naši stránku navštívíte. Tyto údaje o prohlížeči zahrnují takové informace, jako je IP adresa vašeho počítače, typ vašeho prohlížeče, jeho verze, seznam navštívených sekcí naší stránky, čas a datum vaší návštěvy, čas strávený na těchto stránkách a další údaje.

Tyto údaje jsou zcela anonymní a slouží zejména ke statistickým účelům. Údaje o vašem prohlížeči nám umožní lepší zobrazení této stránky. Údaje o vaší IP adrese nám mohou umožnit zjistit, v jaké zemi si stránku prohlížíte a adekvátně změnit jazyk, měnu či ceny v internetovém obchodě. Tyto nicméně můžete kdykoli manuálně změnit pomocí příslušných přepínačů na stránce či pomocí zadáním adresy ve vašem profilu. 

Cookies

Jako mnoho dalších stránek, i my používáme "cookies" (tzv. webové koláčky) pro shromažďování jistých informací. 

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do vašeho prohlížeče, a který se následně uloží k vám do počítače. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Příští návštěva stránek tak může být snazší a produktivnější. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější.

Ve svém prohlížeči můžete zakázat ukládání všech cookies, případně vás prohlížeč může upozornit, pokud vaše cookies stránce poskytl. Zakázání cookies nicméně může mít za následek to, že všechny funkce či sekce stránky vám nebudou dostupné. 

Soubory cookie využíváme k personalizaci obsahu, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme pouze s poskytovateli těchto služeb, resp. se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby.

Bezpečná ochrana vašich údajů

Zajištění vašich osobních údajů proti odcizení je pro nás prioritou. Veškerá komunikace mezi vámi a stránkou probíhá šifrovaně - ať už jde jen o jednoduché prohlížení či nákup zboží. Pro zabezpečení vašich údajů v našem úložisti používáme nejmodernější metody. Nicméně pamatujte na to, že žádný způsob přenosu informací přes internet a žádná metoda jejich ukládání a zabezpečení není 100% bezpečná. Takže i když se snažíme držet moderních trendů k ochraně a zabezepčení vašich osobních údajů, nemůžeme garantovat jejich naprostou bezpečnost. 

Změny těchto zásad

Z času na čas můžeme tyto zásady ochrany osobních údajů aktualizovat. Pokud nám poskytnete svůj email, o změnách vás budeme včas informovat. V opačném případě doporučujeme si tyto zásady z času na čas pročíst, abyste případně změny zaznamenali.  

Napište nám 

Pokud máte jakýkoli dotaz k těmto zásadám ochrany osobních údajů, napište nám - ať už na naši fyzickou adresu (Dr. VITAMIN s.r.o., Švihovská 550/25, 142 00 Praha 4-Písnice) či na náš email vitaminy(a)drvitamin.cz.